aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑλλαγή της «ανοικτής» και στάση αναμονής

Αλλαγή της «ανοικτής» και στάση αναμονής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αλλαγή ημερομηνίας όσον αφορά στην «ανοικτή» προπόνηση της ΑΕΚ ανακοινώθηκε χθες. Αντί στις 2 Ιουνίου που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί, τελικά μετατέθηκε για τις 6 Ιουνίου.

Μόλις εκδόθηκε η ανακοίνωση, οπαδοί της ομάδας συνέδεσαν την αλλαγή με την πιθανή καθυστερημένη κάθοδο του νέου προπονητή στην Κύπρο. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα έρθει ο νέος τεχνικός και ποιος θα είναι, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλαγή στην ημερομηνία δεν έχει σχέση με το θέμα της άφιξης του νέου προπονητή.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν ο βοηθός προπονητής Ιντάλγκο και ο γυμναστής Γκιλ, όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να έρθει και η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή. Είτε μετά την Κυριακή είτε προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Πάντως, ισπανικά δημοσιεύματα χαρακτήρισαν έκπληξη την απόφαση του Ιντάλγκο να αποχωρήσει από την Κορνέγια. Μάλιστα, κάποια αναφέρουν ότι προοριζόταν για πρώτος προπονητής. Ο ίδιος όμως εξέπληξε και όλοι στον μικρό ισπανικό σύλλογο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 37χρονο νέο βοηθό προπονητή της ΑΕΚ.

Αυτό που «καίει» τώρα τον κόσμο είναι το όνομα του αντι-Κρίστιανσεν. Είναι δεδομένο ότι έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του. Αν πρόκειται για προπονητή της Σεγκούντα Β’ τότε ίσως την Κυριακή να τελειώσει τις υποχρεώσεις του και να έρθει Κύπρο.

Αν όμως είναι προπονητής στη Σεγκούντα Α’ θα καθυστερήσει η άφιξή του. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 5 Ιουνίου και αν η ομάδα του δεν δώσει αγώνες μπαράζ, τότε θα έρθει σύντομα. Αν θα δώσει αγώνες μπαράζ θα πάρει νέα παράταση η άφιξή του.

Τα σενάρια είναι πολλά και ο μόνος που ξέρει και που μπορεί να δώσει απάντηση είναι ο Ρόκα, όμως όπως φαίνεται από τον Ισπανό δεν βγαίνει λέξη. Εν τω μεταξύ, χθες είχε γενέθλια ο Τέτε, αφού συμπλήρωσε το 31ο έτος της ηλικίας του. Μέσω του facebook η διοίκηση της ομάδας τού ευχήθηκε χρόνια πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ