aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑλκή - ΑΕΚ 0-4: Το… καθάρισε ο Ρόμο

Αλκή – ΑΕΚ 0-4: Το… καθάρισε ο Ρόμο

Με σόου του Ρόμο, που πέτυχε χάτ-τρικ, η ΑΕΚ πέτυχε άνετη νίκη επί της Αλκής Ορόκλινης με 4-0 στο «Αμμόχωστος» και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου. Ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα, που πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα, δικαίωσε τον Καταλά για την επιλογή του. Πέτυχε τα πρώτα τρία γκολ (12’ πεν., 22’, 37’), το τέταρτο ο Φαράζ (58’).

Χωρίς να ιδρώσει, λοιπόν, η ΑΕΚ σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και πλέον σκέφτεται τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα. Η Αλκή, που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, επηρεάστηκε και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της καταφανώς καλύτερης αντιπάλου της.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε τον αγώνα η ΑΕΚ αφού στο 11’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ναούμ από τον Μούχλη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα ο Ρόμο και έδωσε το προβάδισμα στους κιτρινοπράσινους. Γκολ που συνέβαλε ώστε η ομάδα του Καταλά να επιβάλει τον ρυθμό της και δέκα λεπτά έφθασε σε δεύτερο γκολ αφού ο Ρόμο αξιοποίησε την μπαλιά του Μακρή. Ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα έφθασε στο χατ-τρικ στο 37’, πλασάροντας ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Απ’ εκεί που έμεινε στο πρώτο ημίχρονο συνέχισε και στο δεύτερο η ΑΕΚ αφού στο 58’ έφθασε και σε τέταρτο γκολ. Ο Μακρής με νέα μπαλιά αυτή τη φορά βρήκε τον Φαράζ, που με κεφαλιά χρίστηκε σκόρερ. Οι κυανέρυθροι τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωσε του 90λεπτου έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Θεοχάρους με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι ενδεκάδες:

Αλκή Ορόκλινης (Νέντιμ Τούτιτς): Ταουντούλ, Φοινίρης, Αβραάμ (71′ Ιωακείμ), Φαντάιρο, Ευσταθίου (46′ Θεοδώρου), Νασιμέντο, Φιλίππου, Θεοχάρους, Μούχλη (46′ Καϊσερλίδης), Σακέτι (62′ Ραουνάς), Φιάκας (46′ Λίλλης).

ΑΕΚ (Νταβίδ Καταλά): Λεάλ, Ροσάλες (60′ Τάντι), Χριστοφόρου, Τόμοβιτς (60′ Μιλίσεβιτς), Εγγλέζου, Άμπραχαμ (73′ Μάμας), Αναστασίου, Ναούμ, Μακρής, Φαράζ (68′ Γκιούρσκο), Ρόμο (60′ Ολατούντζι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ