aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑκυρο για Αρτυματά, ίσως επανέλθει για Κατελάρη

Ακυρο για Αρτυματά, ίσως επανέλθει για Κατελάρη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρά την πολύ καλή οικονομική πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ στον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά, ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρνακας. Και αυτό όχι γιατί δεν σέβεται ή δεν εκτιμά την ΑΕΚ, αλλά γιατί είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είχε αναφερθεί στην εν λόγω εξέλιξη σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου και λίγο αργότερα ακολούθησε η επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΚ, όπου γνωστοποιήθηκε η απόσυρση του ενδιαφέροντος: «Η ΑΕΚ απέσυρε τον ενδιαφέρον της για τον Αρτυματά για συγκεκριμένους λόγους. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Εμείς συνεχίζουμε. Κοιτάζουμε για άλλες περιπτώσεις. Το θέμα χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Δημητρίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη από την Ομόνοια. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι είχαν απορρίψει την τελευταία πρόταση των 100.000 ευρώ.

Σε μία άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον Ιγκόρ Σίλβα ώστε να πάρει τον παίκτη εκ νέου με τη μορφή δανεισμού. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός σε μία τέτοια εξέλιξη, οπότε αν δεν προκύψει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα του εξωτερικού, δεν αποκλείεται να συνεχίσει στους Λαρνακείς. Εάν αυτό συμβεί, ασφαλώς θα χαροποιήσει τον Άντερ Μουρίγιο και τον κόσμο.

Το μόνο αρνητικό στην περίπτωση του Ιγκόρ Σίλβα είναι ότι τη νέα σεζόν δεν θα είναι στον κατάλογο Β, μιας και έχει συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του και βαδίζει για το 23ο. Έτσι, αν έρθει ο Σίλβα στην ΑΕΚ, θα μείνουν μόλις δυο κενές θέσεις για τον Άντερ Μουρίγιο όσον αφορά στην ενίσχυση με παίκτες κοινοτικούς-ξένους άνω των 22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ