aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑκριβός ο... λογαριασμός για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Ακριβός ο… λογαριασμός για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές: Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν τα πρόστιμα για το παιχνίδι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, αφού οι διοικήσεις των «αιωνίων» θα κληθούν να πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό για τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και για τα πανό που ανάρτησαν στις κερκίδες οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια μεταξύ Ομονοιατών & ΑΠΟΕΛιστών (pics & vids)

Καταγγελία κατά της Ανόρθωση λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά της Ομόνοιας:

(1) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα από οπαδούς κατά 5 λεπτά. Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) για μεταφορά και κατοχή εντός του σταδίου επικίνδυνων αντικειμένων. Απόφαση: Πρόστιμο.

(3) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(4) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(5) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας στις κερκίδες του σταδίου και στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου μετά το τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(6) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ:

(1) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα από οπαδούς κατά 5 λεπτά. Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) για μεταφορά και κατοχή εντός του σταδίου επικίνδυνων αντικειμένων. Απόφαση: Πρόστιμο.

(3) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(4) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας στις κερκίδες του σταδίου και στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου μετά το τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(5) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις. Απόφαση: Πρόστιμο.

(6) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στις τουαλέτες και στις κερκίδες. Απόφαση: Πρόστιμο.

(7) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του Απόλλωνα λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά της ΑΕΛ:

(α) για είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο στο 25ο λεπτό του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β)  για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά της Πάφου F.C. για είσοδο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης λόγω παράλειψης πληρωμής ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο Τσίρειο κατά τη διάρκεια των πιο κάτω αγώνων: Άρης-Ανόρθωση (11.09.2016), Απόλλων-Ανόρθωση (04.12.2016), ΑΕΛ-Ανόρθωση (15.01.2017), Απόλλων-Ανόρθωση (26.04.2017). Απόφαση: Προθεσμία μέχρι 13 Δεκεμβρίου 2017 για συμμόρφωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ