aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑκοράν: «Θα ζητωκραυγάζω από απόσταση»

Ακοράν: «Θα ζητωκραυγάζω από απόσταση»

Χθες ανακοινώθηκε ο τερματισμός της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Ακροάν Ρέγιες, μετά από έξι χρόνια. Σήμερα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποχαιρετά την ομάδα, τους ανθρώπους της και τον κόσμο της, με ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Ήρθε η ώρα. Μετά από έξι χρόνια και δύο τίτλους, αποχαιρετώ τον σύλλογο που σημάδεψε την καριέρα και τη ζωή μου.

Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω ότι δεν θα μπορούσα να είχα πάρει καλύτερη απόφαση όταν το 2016 η ΑΕΚ Λάρνακας μου ζήτησε να είμαι μέρος του νέου έργου της.

Με την ΑΕΚ έχουμε μεγαλώσει μαζί. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια έζησα αξέχαστες στιγμές, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Πανηγυρίσαμε το κύπελλο και το Σούπερ Καπ, προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League και τώρα για πρώτη φορά στο Champions League.

Γι’ αυτό θέλω να πω σε όλους ότι ήταν μεγάλη μου τιμή να φορέσω την κιτρινοπράσινη φανέλα, να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με σπουδαίους παίκτες και να έχω πίσω μου, παιχνίδι με παιχνίδι, έναν κόσμο που με έκανε να νιώθω σαν στο σπίτι μου, που με υποστήριξε από την αρχή, στις καλές, αλλά και στις όχι και τόσο καλές στιγμές. Ήταν πραγματικά καταπληκτικός.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο (σ.σ.: Άντρο Καραπατάκη), τους διευθυντές και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη.

Ελπίζω η ΑΕΚ να καρπωθεί τους μεγαλύτερους θριάμβους στο μέλλον. Θα ζητωκραυγάζω από απόσταση ως άλλος οπαδός. Ήταν χαρά μου που μοιράστηκα τόσα πολλά μαζί τους, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Μια αγκαλιά για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, με πολλή αγάπη.

Acorán Barrera Reyes 8».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ