aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑιτήματα για ξένους διαιτητές: Θετική η Αυστρία, αρνητική η Γερμανία!

Αιτήματα για ξένους διαιτητές: Θετική η Αυστρία, αρνητική η Γερμανία!

Έντονες είναι οι διεργασίες από πλευράς ΚΟΠ για την κάθοδο ξένων διαιτητών στην Κύπρο. Στην σημερινή Άτυπη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (7/2), τα Σωματεία ενημερώθηκαν ότι Ομοσπονδίες κάποιων χωρών είναι θετικές στο αίτημα της ΚΟΠ για ξένους διαιτητών σε κάποιους αγώνες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως διέρρευσε, μία από αυτές είναι η Αυστρία. Αντίθετα, η Ομοσπονδία της Γερμανίας μέχρι στιγμής παρουσιάζεται αρνητική. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΚΟΠ, στόχος είναι σε κάθε αγωνιστική των πλέι οφ να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές σε δύο αγώνες. Επιπλέον αν είναι κατορθωτό, θα έρχονται ξένοι διαιτητές για τρίτο παιχνίδι.

Όσον αφορά στα παιχνίδια που θα ορίζονται ξένοι διαιτητές, πριν από κάθε αγωνιστική θα γίνεται αξιολόγηση των αγώνων και ακολούθως θα αποφασίζεται σε ποια ματς θα έχουμε ξένους διαιτητές και σε ποια όχι. Όπως είπε και ο ίδιος ο Γιώργος Κούμας οι ξένοι διαιτητές δεν θα έρχονται μόνο για το πρώτο γκρουπ, αλλά και για το δεύτερο για να μην προκύπτουν έντονες διαφωνίες και να υπάρχει ισορροπία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ