aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Άηστους να κάμνουν σκάουτινγκ στες Πορτογαλίες, εν ούλλοι καθηγητές»

«Άηστους να κάμνουν σκάουτινγκ στες Πορτογαλίες, εν ούλλοι καθηγητές»

Πριν από μερικές ημέρες, ο γνωστός κωμικός Μιχάλης Κάκκουφας, ανάρτηση σέλφι φωτογραφία σε παραλία με τον νεαρό παικταρά της ΕΝΠ Δημήτρη Θεοδώρου. Αφού ο Κάκκουφας αποθέωσε τον 22χρονο εξτρέμ για τις επιδόσεις του, τα έβαλε με τις μεγάλες ομάδες που δεν κυνήγησαν την απόκτησή του.

«Με τον παιχταρά, κκίλερ τζαι φίλο Δημήτρη Θεοδώρου. 22 χρονών τζαι έβαλεν γυαλιά σε πολλούς φέτος, αφού είναι ο πρώτος Κυπραίος σκόρερ του πρωταθλήματος. Άηστους να κάμνουν σκάουτινγκ στες Πορτογαλίες λεβέντη μου. Εν ούλλοι τους καθηγητές…», έγραψε ο Κάκκουφας.

Δεν είναι πως δεν θα επιθυμούσαν κάποιες ομάδες να τον αποκτήσουν, αλλά σε τέτοια περίοδο (μετά κορωνοϊού) όπου όλες οι ομάδες μετράνε τα κουκκιά τους, το γεγονός πως ο Θεοδώρου παραμένει παίκτης της Ένωσης και δεν αφήνεται να κάνει το μεγάλο βήμα, οφείλετε στις υψηλές απαιτήσεις των βυσσινί.

Σε άλλες χρονιές μπορούσε να πιο εύκολα κάποια από τις μεγάλες ομάδες να πληρώσει το ποσό που ζητάει το Παραλίμνι για να πωλήσει τον Κύπριο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ