aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑιχμές από Μπρούνο Μπαλταζάρ!

Αιχμές από Μπρούνο Μπαλταζάρ!

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του προπονητή της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ με 0-1 στη Λάρνακα. Ο Πορτογάλος κόουτς άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είχα πει πριν από αυτό ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Είχα δίκαιο γιατί ένα φανταστικό χτύπημα φάουλ έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ. Η στρατηγική μας στο πρώτο μέρος δεν δούλεψε όπως περιμέναμε. Κάναμε διορθώσεις στο ημίχρονο και αυτές ήταν πετυχημένες. Χωρίζω το ματς σε δύο μέρη, στο πρώτο μέρος που ήταν η ΑΕΚ καλύτερη, έβαλε το γκολ και είχε ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος που είχαμε την μπάλα εμείς. Αυτό που έκρινε το παιχνίδι ήταν το φάουλ τους παίκτης της ΑΕΚ. Είχαμε κι εμείς ένα καλό χτύπημα φάουλ αλλά το απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Μετά την κόκκινη όλα τελείωσαν. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και πάλεψαν μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια και στον διαιτητή που έκανε καλή δουλειά. Συγχαρητήρια και στους φίλους της ομάδας μας που ήρθαν μαζικά από την Λεμεσό και μας στήριξαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ