aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑγοράζει Σπόλιαριτς, ακριβότερα από Αρτυματά και Κατελάρη!

Αγοράζει Σπόλιαριτς, ακριβότερα από Αρτυματά και Κατελάρη!

Γερά το χέρι στην τσέπη βάζει o Άντρος Καραπατάκης για να ντύσει στα κιτρινοπράσινα τον Ματίγια Σπόλιαριτς. Η ΑΕΚ επιδίωξε να πάρει στην Λάρνακα τους Κώστα Αρτυματά και Φάνο Κατελάρη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η αρνητική εξέλιξη στις περιπτώσεις των μέσων του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, οδήγησε τους Λαρνακείς να στραφούν αλλού με τον Ματίγια Σπόλιαριτς να μπαίνει στο «στόχαστρο» του Μουρίγιο.

Η αρχική προσφορά της ΑΕΚ για την απόκτηση του 22χρονο μέσου ήταν στα 100.000 ευρώ, όμως απορρίφθηκε από τον Απόλλωνα. Οι κιτρινοπράσινοι δεν τα έβαλαν κάτω και ανέβασαν αρκετά την προσφορά τους σε ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 150.000 – 200.000 ευρώ, ενώ ο Απόλλωνας θα έχει και ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Με βάση τα νέα δεδομένα ο Σπόλιαριτς είναι ακόμα πιο κοντά στην ΑΕΚ και εκτός απρόοπτου η συμφωνία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. Αξίζει να σημειώσουμε πως η πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Σπόλιαριτς ήταν ψηλότερη σε σχέση με αυτές που κατέθεσε σε ΑΠΟΕΛ για Αρτυματά (120.000 ευρώ) και Ομόνοια για Κατελάρη (100.000 ευρώ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ