aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑγωνιστική χωρίς ντέρμπι, αλλά με δύσκολες δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Αγωνιστική χωρίς ντέρμπι, αλλά με δύσκολες δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Η 15η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League είναι έτοιμη να ξεκινήσει, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη του γ’ γύρου του πρωταθλήματος. Το Σάββατο (26/1) η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ομόνοια ενώ μία ημέρα πιο μετά ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την ΕΘΑ. Την Δευτέρα (29/1) θα έχουμε δύο αγώνες. Στις 19:00 θα ξεκινήσει το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ και μισή ώρα αργότερα ο Κεραυνός θα υποδεχθεί στον Στρόβολο την ΕΚΑ ΑΕΛ, σε παιχνίδι που θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision.

Πετρολίνα ΑΕΚ – Ομόνοια (Σάββατο 26/1/2019 – 16:00 – «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο)

Η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο «Κίτιον» το Σάββατο (26/1) στις 16:00 την Ομόνοια, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Οι Λαρνακείς βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 1η θέση της βαθμολογίας με 11 νίκες και 25 βαθμούς και θέλουν να πετύχουν την δωδέκατη τους φετινή νίκη για να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του πίνακα. Από την άλλη η Ομόνοια είναι στην 8η θέση με 4 νίκες και 18 βαθμούς (όσους έχει και η ΕΝΠ που είναι στην 7η θέση) και θα ταξιδέψει μέχρι την Λάρνακα με μοναδικό στόχο να κάνει την «έκπληξη» και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος.

Απόλλων – ΕΘΑ (Κυριακή 27/1/2019 – 18:00 – «Απόλλων» Αρένα)

Απόλλων και ΕΘΑ θα αγωνιστούν μεταξύ τους την Κυριακή (27/1) στις 18:00 στη Λεμεσό για την 15η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην 4η θέση της βαθμολογίας με το τέλος του γ’ γύρου. Οι «γαλάζιοι» είναι αυτή την στιγμή στην 4η θέση με 7 νίκες και 21 βαθμούς, ενώ μία θέση πιο κάτω βρίσκεται η ΕΘΑ με 5 νίκες και 19 βαθμούς (όσους έχει και η ΕΚΑ ΑΕΛ που είναι στην 6η θέση). Τόσο ο Απόλλωνας όσο και η ΕΘΑ έχουν ως στόχο να παλέψουν στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος με στόχο την είσοδο τους στην πρώτη τετράδα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι συναρπαστικό.

ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Δευτέρα 28/1/2019 – 19:00 – «Λευκόθεο» Στάδιο)

Στο «Λευκόθεο» ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Δευτέρα (28/1) στις 19:00 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, σε παιχνίδι που διεξάγεται για την 15η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 2η θέση του πίνακα με 10 νίκες και 24 βαθμούς (όσους έχει και ο Κεραυνός που είναι στην 3η θέση) και έχουν ως στόχο την διεκδίκηση της 1ης θέσης μέχρι και το φινάλε του γ’ γύρου. Συνεπώς θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να επικρατήσουν της ΕΝΠ, η οποία θα βρεθεί στην Λευκωσία με στόχο να «αποδράσει» με το ροζ φύλλο αγώνος. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες και 18 βαθμούς (όσους έχει και η Ομόνοια που είναι στην 8η θέση). Η ΕΝΠ η οποία ενισχύθηκε με την προσθήκη του Μιχάλη Κουμή προ ολίγων ημερών, θα διεκδικήσει την νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με στόχο την βαθμολογική άνοδο της ομάδας.

Κεραυνός – ΕΚΑ ΑΕΛ (Δευτέρα 29/1/2019 – 19:30 – Στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» – Cytavision)

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό και την ΕΚΑ ΑΕΛ θα ολοκληρωθεί η 15η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα (29/1) στις 19:00 στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας», σε παιχνίδι που θα μεταδίδεται από την Cytavision. Οι «ερυθροκίτρινοι» βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 νίκες και 24 βαθμούς (όσους έχει και ο ΑΠΟΕΛ που είναι στην 2η θέση) και θέλουν την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ, αφού ο στόχος του Κεραυνού είναι η 1η θέση στην βαθμολογία με το τέλος του γ’ γύρου. Από την άλλη οι «γαλαζοκίτρινοι», οι οποίοι βρίσκονται στην 6η θέση με 5 νίκες και 19 βαθμούς (όσους έχει και η ΕΘΑ που είναι στην 5η θέση) θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά την φετινή περίοδο να φύγουν νικητές από τον Στρόβολο, για να παραμείνουν κοντά στην 4η θέση, που αποτελεί τον στόχο της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ