aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αγκάθι» η διαχείριση του κρούσματος για το νέο πρωτάθλημα

«Αγκάθι» η διαχείριση του κρούσματος για το νέο πρωτάθλημα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά στο πρωτόκολλο που ετοίμασε η ιατρική επιτροπή της ΚΟΠ και βρίσκεται στα χέρια των ιατρικών υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας. Κάτι που ξεκαθάρισε ο Πέτρος Αγαθαγγέλου, επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής που όρισε η ΚΟΠ και ετοίμασε το πρωτόκολλο για το ποδόσφαιρο.

Στη συνάντηση, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων στις βασικές αρχές υγιεινής, με τη διαχείριση ενδεχόμενης ύπαρξης θετικού κρούσματος κορωνοϊού να αποτελεί εκ νέου βαρυσήμαντο κεφάλαιο. «Επικίνδυνο αν απομονωθεί μόνο ο παίκτης που θα βρεθεί θετικός», ξεκαθάρισε  το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας για τον κορωνοϊό, Κωνσταντίνος Τσιούτης.

Η ΚΟΠ, προνοεί στο πρωτόκολλο να μπαίνει σε καραντίνα το άτομο  θετικό σε κορωνοϊό με ιχνηλάτηση επαφών και όχι η ομάδα, επικαλούμενη το τι ισχύει σε πρωταθλήματα άλλων χωρών. Σύγκληση απόψεων και συμφωνία θα υπάρξει για την παρουσία φιλάθλων στο ποσοστό 33% της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ