aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑυτούς έχει, αυτούς εμπιστεύεται

Αυτούς έχει, αυτούς εμπιστεύεται

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να μπορέσει η ΑΕΚ να κάνει μετεγγραφή που θα τη βοηθήσει ουσιαστικά στα παιχνίδια με τη Σπαρτάκ, την οποία θα αντιμετωπίσει αφού ξεμπερδέψει με την Κλίφτονβιλ, φαντάζει για την ώρα δύσκολο. Όποιος παίκτης έρθει από εδώ και πέρα, δύσκολα θα προλάβει να μπει αμέσως στην ομάδα, να κερδίσει θέση βασικού και να κάνει τη διαφορά στις δύο αναμετρήσεις με τη δυνατή ρωσική ομάδα.

Συνεπώς, απέναντι στους ερυθρόλευκους της Μόσχας, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα στηριχθεί στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Ερωτηματικό αποτελεί ο Ακοράν Ρέγιες. Η συμμετοχή του Ισπανού είναι αμφίβολη στα ματς του γ’ προκριματικού, μετά την επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί. Ακόμα και αν δηλωθεί στη λίστα για τις αναμετρήσεις με τους Ρώσους, δεν θα βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Βάσκου προπονητή.

Οι κιτρινοπράσινοι άρχισαν την έρευνά τους για να μάθουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν για την επόμενη αντίπαλό τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Μπορεί οι Ρώσοι να μην έχουν κάποιο σούπερ όνομα στο ρόστερ τους, όμως διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν διστάζουν κατά καιρούς να παίρνουν παίκτες αξίας αρκετών εκατομμυρίων. Η ΑΕΚ, για να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και να ξεπεράσει το εμπόδιο αυτό, χρειάζεται να παρουσιαστεί πολύ διαβασμένη, συγκεντρωμένη, και να καταφέρει να πάρει στον πρώτο αγώνα στην Κύπρο ένα καλό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει την προσπάθειά του για περαιτέρω ενίσχυση. Είναι δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση με την απόκτηση επιθετικού, ενώ αν βρεθεί κάτι καλό κάτω των 21 ετών, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα το «τσιμπήσει». Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι πολύ προχωρημένο που να είναι έτοιμη η ομάδα να το ανακοινώσει, όμως με τον Καταλανό δεν μπορεί ποτέ να είναι βέβαιος κανείς, μιας και οι κινήσεις του είναι μυστικές και αθόρυβες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ