aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αυτός είναι ο στόχος μας…»

«Αυτός είναι ο στόχος μας…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ επί της Φολγκόρε ήταν αναμενόμενη (3-0) και πλέον, μετά το εν λόγω παιχνίδι εννοείται πως η ομάδα της Λάρνακας είναι σχεδόν και με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση.

«Εύκολες νίκες δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Όλα τα παιχνίδια αν δεν τα δεις σοβαρά από την αρχή και αν δεν μπεις συγκεντρωμένος κανείς δεν σου χαρίζει τη νίκη στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Μπήκαμε δυνατά για να προηγηθούμε νωρίς. Αυτός ήταν ο στόχος. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάμε με τη λιγότερη πίεση στο Σαν Μαρίνο. Το 3-0 είναι καλό αποτέλεσμα», ανέφερε μιλώντας στο «Goal» ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Κληθείς να σχολιάσει αν θα βοηθήσουν την ομάδα τα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους, είπε: «Όσο πιο πολλά παιχνίδια έχεις στα πόδια σου τόσο το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν αυτά τα ματς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό που μας λέει ο προπονητής είναι σε κάθε ημίχρονο και όχι σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας».

Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε αρκετά είναι η απουσία του προπονητή από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Ο προπονητής έλειπε, αλλά είχε καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες του. Αυτοί δούλευαν πάνω στη φιλοσοφία του και νομίζω, εμείς οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, βοηθήσαμε να γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία. Ο προπονητής είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που είδε την περσινή χρονιά και αυτά που είχαμε σαν ομάδα. Απ’ εκεί και πέρα θα προσπαθήσει και ο ίδιος να συμπληρώσει αυτά που θέλει. Νομίζω ότι από τη στιγμή που ο βασικός κορμός είναι από πέρσι νομίζω δεν έχουμε κανένα θέμα σε αυτό το κομμάτι», σημείωσε ο έμπειρος ακραίος αμυντικός.

Τέλος, ρωτήθηκε αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στη φιλοσοφία του νέου προπονητή με τον προηγούμενο: «Κάποιες διαφορές θα υπάρχουν. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Υπάρχουν ομοιότητες, αλλά οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο και δουλεύουμε σε αυτές που θέλει ο νέος προπονητής μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ