aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑυτοί είναι οι τέσσερις διαιτητές που «τελείωσε» ο Μάζιτς

Αυτοί είναι οι τέσσερις διαιτητές που «τελείωσε» ο Μάζιτς

«Κόκκινη» κάρτα σε τέσσερις διαιτητές έδειξε ο Μίρολαντ Μάζιτς. Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ, ο Σέρβος αρχιδιαιτητής αποφάσισε όπως αξιολογήσει (κατατάξει) τέσσερις διαιτητές σε κατώτερη από την Α’ και Β’ Κατηγορία. Πρόκειται για τους Βασίλη Δημητρίου, Λούκα Σωτηρίου, Νικόλα Νεοκλέους και Αναστάση Αναστάση.

Με απλά λόγια οι τέσσερις διαιτητές, εκ των οποίων οι τρεις πρώτοι πρωτοκλασάτοι, υποβιβάστηκαν στις μικρές κατηγορίες και θα μπορούν να οριστούν (εάν δεν αποχωρήσουν από τον χώρο της διαιτησίας) μόνο σε αγώνες Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Όσον αφορά τους διαιτητές που πήραν προαγωγή στην Α’ Κατηγορία, πρόκειται για τους  Παναγιώτη Χατζηγεωργίου, Ροβέρτο Κώστα, Mάριο Αθανασίου και Μάριο Αντωνίου.

Και οι τέσσερις προαναφερθέντες ανήκουν στην κατηγορία Premier, όμως ήταν ανάμεσα στους διαιτητές, οι οποίοι κλήθηκαν για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για διαιτητές της Elite κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά ακυρώθηκε μετά από εντολή του Μίρολαντ Μάζιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ