aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αυτά είναι στημένα; Είναι φυσιολογικά. Δεν κατάλαβα τι είπε ο Παπασταύρου»

«Αυτά είναι στημένα; Είναι φυσιολογικά. Δεν κατάλαβα τι είπε ο Παπασταύρου»

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος ρωτήθηκε για τους κόκκινους φακέλους και τα στημένα παιχνίδια. Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet, ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» έδωσε τη δική του απάντηση.

«Αυτά είναι πράγματα που δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο. Όπως ακούς εσύ και εγώ, ακούνε και όλοι. Δεν είναι εύκολο πράγμα να στήσεις παιχνίδι. Υπάρχει η αδιαφορία στις ομάδες που βγάζει αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να κυνηγήσουμε. Όταν μια ομάδα παίρνει πρωτάθλημα και η άλλη είναι αδιάφορη ποια θα κερδίσει; Ή όταν βάζεις τους μικρούς για να πάρουν παιχνίδια. Αυτά τα πράγματα είναι στημένα; Είναι φυσιολογικά. Όταν υπάρχει χρήμα υπάρχει διαφθορά. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν, δεν παίζουμε εμείς. Τα λεφτά αποτρέπονται με λεφτά. Όταν υπάρχει κίνητρο για τις θέσεις, είναι διαφορετικό, γιατί μπορείς να κυνηγήσεις μια θέση που θα σου δώσει ένα ποσό. Όταν δεν έχεις κίνητρο, προσπαθείς να κάνεις κάτι άλλο. Πρέπει να δωθούν οικονομικά κίνητρα. Όταν η 6η θέση παίρνει για παράδειγμα 150 χιλιάδες και η 7η, 8η, 9η ανάλογα ένα ποσό δεν θα υπάρχουν αδιάφορες», είπε αρχικά.

Και ακολούθως, αφού ρωτήθηκε για τις τοποθετήσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου απάντησε: «Τι έκανε ο κύριος Παπασταύρου; Τίποτα. Αν ήθελε να πει κάτι, να πήγαινε να τα πει. Διάλεξε πρώτα να μιλήσει στα ΜΜΕ και μετά στην Αστυνομία. Πρώτα έπρεπε να πάει στην Αστυνομία. Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λένε “Μπράβο, είσαι μάγκας Παπασταύρου μου, με όσα έκανες στην Ομόνοια”, αλλά να μη μηδενίζουμε τα πάντα. Ποιου έχει εμπιστοσύνη; Μόνο του Λάρκου; Στο τέλος τι έκανε; Τίποτα. Να μην αμαυρώνουμε από μόνοι μας το ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε στοιχεία να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ