aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑυτά αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής

Αυτά αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του Διαιτητή Κώστα Ψευδιώτη κατά του Γιαν Κόπριβετς, ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Εθνικού Άχνας γιατί δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες της Εγκυκλίου με Αρ. 402/2016-2017 ημερομηνίας 27.09.2016 και συγκεκριμένα είχε γραμμένο στο φύλλο αγώνα άτομο που δεν ήταν καταχωρημένο στο σύστημα comet.  Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά:

  1. της ΑΕΚ:

(α) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας προς τον έφορο ποδοσφαίρου της αντίπαλης ομάδας στο 56ο λεπτό, προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας στο 58ο λεπτό και προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας στο 81ο λεπτό του αγώνα και κατά το τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

  1. του Μιχάλη Αθανασίου φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ που αποβλήθηκε στο 55ο λεπτό από τον διαιτητή του αγώνα για έντονες διαμαρτυρίες. Απόφαση:Πρόστιμο.
  2. του Χριστόφορου Πετρούη εφόρου της ΑΕΚ που αποβλήθηκε στο 55ο λεπτό από τον διαιτητή του αγώνα για έντονες διαμαρτυρίες. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Δόξας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική   ποινή   €2700 = που επιβλήθηκε στο σωματείο της, την 01.03.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2016 – 2017 Ανόρθωσης – Εθνικός Άχνας /19.02.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ