aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑυτά αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής

Αυτά αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του Διαιτητή Αβραάμ Τσούκκα κατά του Αλεξάντερ Νέγκρι ποδοσφαιριστή της Δόξας που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Δόξας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Κώστα Χριστοδούλου Προέδρου της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα Άρης – Δόξα στις 19/03/2017 δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό (face-book) και αργότερα στα Μ.Μ.Ε. απόψεις και επικρίσεις σε σχέση με το κύρος της διαιτησίας και/ή οι οποίες θίγουν και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/ή μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλλουν και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό. Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα από τα Στάδια και πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική   ποινή   €1500= που επιβλήθηκε στο σωματείο της, στις 15.02.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2016 – 2017 Ανόρθωσης – Αναγέννηση Δερύνειας/05.02.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική   ποινή   €5000= που επιβλήθηκε στο σωματείο του, στις 15.02.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2016 – 2017 Νέα Σαλαμίνα – Ερμής/04.02.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ