aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αφήνουν τον Κεραυνό, σκέφτονται το Παραλίμνι

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με τον πλέον καλύτερο τρόπο άνοιξε ο κύκλος των υποχρεώσεων της ΑΕΚ όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα! Οι πρασινοκίτρινοι νίκησαν δίκαια στο «Κίτιον» τον Κεραυνό και έτσι πήραν μιαν ακόμα άτυπη ρεβάνς από τους ερυθροκίτρινους για την περσινή απώλεια του τίτλου, αφού τον είχαν ήδη νικήσει και στο παιχνίδι του Σούπερ-καπ.

Ο ορισμός περί δίκαιας νίκης έχει βέβαια να κάνει με το ότι, υπήρξαν σημεία που η διαφορά είχε πλησιάσει στους 20 πόντους και αυτό, όσο και αν προς το τέλος, ο Κεραυνός είχε απειλήσει. Στην ΑΕΚ η σκέψη τους είναι ήδη στραμμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση (22/10, 17:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Παραλιμνίου, που είχε εντυπωσιάσει στο περσινό πρωτάθλημα, μόνο… αμελητέα ποσότητα δεν θα είναι και φέτος και αυτό παρά το ότι στην πρεμιέρα ηττήθηκε, εκτός, από την ΕΘΑ. «Πρέπει να δούμε αυτό το παιχνίδι με πάσα σοβαρότητα. Και αν αγωνισθούμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη, αποτέλεσμα που θα είναι ο στόχος μας, σε κάθε παιχνίδι». Λόγια από τον Γιώργο Παλάλα ενόψει της αναμέτρησης με τους βυσσινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ