aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑφεντικό στην «Αρένα» της η ΑΕΚ (video&pics)

Αφεντικό στην «Αρένα» της η ΑΕΚ (video&pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας στο ΑΕΚ Αρένα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Τρουγιόλς άνοιξε το σκορ στο 40’ και ο πολύ κινητικός Τρισκόφσκι διπλασίασε στο 74’ τα γκολ της ομάδας του. Προβλημάτισαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, ενώ στο 67’ έμειναν με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Άντονιτς.

Συντριπτική υπεροχή για την ομάδα της ΑΕΚ η οποία είχε την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 40ο λεπτό από τον Τρουγιόλς.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα των ερυθρολεύκων δεν κατάφερε να διώξει, ο Καταλά έστρωσε τη μπάλα στον Λαμπάν ο οποίος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Ισπανός από πολύ κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Λάρνακας. Η μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους δημιουργήθηκε από παίχτης της ΑΕΚ στο 45’, όταν ο Μόισοφ στη προσπάθεια του να διώξει, λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Μέτριος ο ρυθμός του δευτέρου ημιχρόνου με την ΑΕΚ να προστατεύει το υπέρ της αποτέλεσμα και τη Νέα Σαλαμίνα να μην δείχνει οποιαδήποτε αντίδραση. Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Άντονιτς στο 67’ ήταν και η… χαριστική βολή για τους ερυθρόλευκους. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Σκοπιανός αντίκρισε τη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και στο 67ο λεπτό έκανε ξανά το ίδιο λάθος με τον Τρισκόφσκι.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 74’ διπλασίασαν τα γκολ για την ομάδα τους. Ο Λαρένα έδωσε την ασίστ στον Τρισκόφσκι ο οποίος με δεξί πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

Πιο κάτω το live και η ταυτότητα του αγώνα…

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Μίνιο, Τρουγιόλς, Καταλά, Μόισοφ, Γαρίδο, Ορτίθ (90′ Χαραλαμπίδης), Λαμπάν, Μπόλιεβιτς, Ακοράν (79′ Εγγλέζου), Λαρένα (87′ Μαλόκου), Τρισκόφσκι.

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Γκράσι, Άντονιτς, Τσαμπούρης, Τσίνα, Σκοπελίτης, Τσουριουρίτς (44′ Νεάγκου), Αβελάιρας, Μάατσι (56′ Μπεμπέ), Κωνσταντίνου (70′ Κούσουλος), Μακρίεφ.

Σκόρερ: 40′ Τρουγιόλς, 74′ Τρισκόφσκι

Κίτρινες: Σκοπελίτης, Μπεμπέ

Αποβολές: Άντονιτς (2η κίτρινη)

Γήπεδο: ΑΕΚ Aρένα

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ