aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΛ: «Την πίεση την έβαλε η ΑΕΚ, να σταματήσει να ασχολείται ο Δημητρίου»

ΑΕΛ: «Την πίεση την έβαλε η ΑΕΚ, να σταματήσει να ασχολείται ο Δημητρίου»

Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε η ΑΕΚ σχετικά με τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων ανέφερε πως έγιναν λάθη από τον διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους εις βάρος και των δύο ομάδων, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως «η ανακοίνωση της ΑΕΛ μας δικαιώνει».

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ για διαιτησία: «Η ανακοίνωση της ΑΕΛ μας δικαιώνει»

Η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, Αριάδνη Γενεθλίου, σε δηλώσεις στο Super Sport FM 104.0 απάντησε στα παράπονα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Είναι ξεκάθαρη η ανακοίνωση μας. Αυτή είναι η θέση της διοίκησης και είναι πολύ ξεκάθαρη. Επειδή ακούσαμε τις δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου, την πίεση στο παιχνίδι την έβαλε η ΑΕΚ. Είδαμε την πίεση που δέχτηκαν οι διαιτητές στο ζέσταμα. Υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο και τους έβαλαν πίεση. Μόνο εμείς αδικηθήκαμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Καλό ήταν να σταματήσει να ασχολείται ο Κυριάκος Δημητρίου με το συγκεκριμένο θέμα. Όλη η Κύπρος είδε τι έγινε. Ήταν ξεκάθαρη η αδικία που έγινε σε βάρος της ομάδας μας. Κάποια λάθη μπορούν να γίνουν και να είναι ανθρώπινα. Όταν υπερβαίνουν το όριο, φαίνονται ξεκάθαρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ