aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΛ: Πανέτοιμη ενόψει ΑΕΚ (στο «Μελκονιάν» το ματς, πρόβλημα με το «Κίτιον»)

ΑΕΛ: Πανέτοιμη ενόψει ΑΕΚ (στο «Μελκονιάν» το ματς, πρόβλημα με το «Κίτιον»)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία προπόνηση της ΑΕΛ και τα «λιοντάρια» του Πάμπου Χαραλάμπους δηλώνουν έτοιμα να κερδίσουν ακόμη μια εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Μελκονιάν» κεκλεισμένων των θυρών και όχι στο «Κίτιον» λόγω κακών χειρισμών των λειτουργών του γηπέδου. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ (διαβάστε εδώ) δείχνει για ακόμη μια φορά την άγνοια και την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών προς το υπέροχο άθλημα του Futsal.

«Απλά σημειώνουμε ότι η διοίκηση της Danoi ΑΕΛ Futsal θα βρίσκεται δίπλα σε όλες τις ομάδες που προσδοκούν στην ανάπτυξη του αθλήματος για να διεκδικήσουμε αυτό που απουσιάζει στο άθλημα τον σεβασμό και τίποτε άλλο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των γαλαζοκίτρινων

Συντονιστείτε αύριο στις 20.00 στο www.alfasports.tv για να παρακολουθήσετε σε ανοικτή ζώνη την προσπάθεια των ΑΕΛιστών φουτσαλιστών για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας στοχεύοντας το απόλυτο των νικών και το 4ο συνεχόμενο τρίποντο την φετινή χρονιά.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ του αγώνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ