aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Ζεσταίνεται» ο Εγγλέζου

ΑΕΚ: «Ζεσταίνεται» ο Εγγλέζου

Κατά πάσα πιθανότητα η ΑΕΚ θα αγωνιστεί δίχως τους βασικούς ακραίους αμυντικούς της στο μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Σίγουρος απών λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Βενεζουέλας είναι ο δεξιός μπακ Ρομπέρτο Ροσάλες, ενώ ο αριστερός μπακ Άνχελ Γκαρθία πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί για ακόμη μία φορά.

Αυτό φέρνει τους Σιμραντζίτ Tάντι και Νίκο Εγγλέζου βασικούς υποψήφιους για τη θωράκιση των κιτρινοπράσινων από τα άκρα. Και αν ο πρώτος προορίζεται για την τέταρτη βασική παρουσία του και έκτη συνολικά, ο δεύτερος ετοιμάζεται για τη δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Ο Κύπριος ακραίος αμυντικός είχε επιλεγεί για το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει και άλλες δύο συμμετοχές ως αλλαγή. Επίσης είχε αγωνιστεί βασικός και στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Αλκή Ορόκλινη.

Αν και δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Νταβίδ Καταλά, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα της Λάρνακας κατά το παρελθόν, ο Εγγλέζου δεν επελέγη τυχαία από τον Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, που τον γνώριζε από την πρώτη θητεία του στον σύλλογο της Λάρνακας, τον έκλεισε προτού ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν.

Βλέποντάς τον να αγωνίζεται με τη φανέλα της Δόξας, έκρινε πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής άξιζε θέση στο νέο ρόστερ που θα δημιουργούσε. Γνώριζε ασφαλώς πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ΑΕΚ θα χρειαζόταν πολλές επιλογές και ένας τρόπος για να τις αυξήσει ήταν η στελέχωση με Κύπριους ποδοσφαιριστές (εξ ου και αποκτήθηκαν οι Κύπρος Χριστοφόρου, Ανδρέας Παρασκευάς, Ραφαήλ Μάμας και Θεοδόσης Σιαθάς).

Προς το παρόν λοιπόν, ο Εγγλέζου συγκαταλέγεται ανάμεσα στις θετικές λύσεις από τον πάγκο και στο χέρι του είναι να πείσει τον Καταλά ότι δικαιούται περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Σε φουλ ρυθμό προπονήθηκε ο Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς και τέθηκε στη διάθεση του Νταβίδ Καταλά για το μεθαυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΠΑΕΕΚ. Έτσι «γεμίζει» η ομάδα της Λάρνακας, καθώς διαθέσιμοι είναι επίσης οι Τιάγκο, Ρουβέν Μαρτίνεθ και Μικέλ Γκονθάλεθ. Αντιθέτως, πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Άνχελ Γκαρθία, ενώ θα απουσιάσει ο Ρομπέρτο Ροσάλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ