aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Ξέρει τι πρέπει να κάνει…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Για την ΑΕΚ υπάρχουν κάποια δεδομένα, που είναι… αδιαπραγμάτευτα όσον αφορά τις μονομαχίες που θα δώσει με τον Κεραυνό για τη φετινή κατάκτηση του τίτλου!

Ένα δεδομένο, είναι ότι στη Λάρνακα θέλουν να κάνουν δικό τους το μεγάλο τρόπαιο για τέταρτη χρονιά, στα πέντε τελευταία χρόνια, όντας συμμετέχοντες για πέμπτη κατά σειρά χρονιά στον τελικό!

Ένα άλλο δεδομένο, είναι το ότι ο δρόμος για τον τίτλο, περνά μέσα από το “Κ. Παπαέλληνας”, την έδρα του Κεραυνού. Αυτό από τη στιγμή που το πλεονέκτημα της έδρας, ανήκει στην αντίπαλη πλευρά, οπόταν η ΑΕΚ χρειάζεται απαραίτητα μιαν (τουλάχιστο) νίκη μέσα στην ερυθροκίτρινη έδρα.

Σήμερα, λοιπόν, η ΑΕΚ μεταβαίνει στην έδρα του Κεραυνού, όπου θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός.

Στην ΑΕΚ λοιπόν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Την εμπειρία και την ικανότητα, την έχουν. Ο δε Κεραυνός θα έχει το άγχος εκμετάλλευσης της δικής του έδρας και αυτός, είναι ένας παράγοντας, τον οποίο οι πρασινοκίτρινοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν.

Τέλος, όπως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στην ΑΕΚ, το ίδιο καλά ξέρουν και τι θα σημαίνει νίκη ή ήττα στον πρώτο τελικό. Νίκη, σημαίνει προβάδισμα, αγωνιστικό και ψυχολογικό και… έδρα στον δεύτερο τελικό. Ήττα σημαίνει προβάδισμα του Κεραυνού, πάλι αγωνιστικό και ψυχολογικό και… άγχος στην ΑΕΚ για εκμετάλλευση της έδρας, στον δεύτερο τελικό.

Το δεύτερο ενδεχόμενο δεν θέλουν να το σκέφτονται στη Λάρνακα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ