aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει για Ακοράν και Μοϊσόφ

ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει για Ακοράν και Μοϊσόφ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά το σκηνικό σχετικά με το ρόστερ της λήξασας σεζόν. Οι Απόστολος Γιάννου, Τέτε, Λουίς Σάστρε αποτελούν παρελθόν, την ώρα που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός στην ΑΕΚ των Χοσέ Ναράνχο, Φακούντο Γκαρσία. Απέμειναν άλλοι τρεις παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι την ερχόμενη Κυριακή.

Αναφερόμαστε στους Έκτορ Χέφελ, Ακοράν και Ντάνιελ Μοϊσόφ. Ο πρώτος αναχώρησε για Ολλανδία χωρίς να συμφωνήσει με τους Λαρνακείς, κάτι που φωτογραφίζει την αποχώρησή του. Ήδη, αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Όσον αφορά στους άλλους δύο είναι ζήτημα ημερών να μπει… τελεία.

Επί της παρούσης δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση, παρά τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον μέλλον τους στην ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε πως μπορεί η συμβατική δέσμευση του Μιγκέλ Γκονθάλεθ να ολοκληρώνεται, αλλά ανανεώθηκε αυτομάτως για άλλο ένα έτος ένεκα συμμετοχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ