ΑΕΚ: Ξεχωρίζουν Σπόλιαριτς και Ιωάννου

Αμφότεροι μετρούν από πέντε συμμετοχές, τέσσερις βασικοί και μία αλλαγή, έχοντας γράψει 395 και 381 λεπτά, αντιστοίχως, και σερβίρει μία και δύο ασίστ, επίσης αντιστοίχως...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ΑΕΚ δεν φημίζεται για τη χρησιμοποίηση μεγάλου αριθμού Κύπριων ποδοσφαιριστών, όπως άλλωστε αρκετές από τις κυπριακές ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Η Ισπανία έχει τη μερίδα του λέοντος, ενώ γενικά οι «λεγεωνάριοι» προτιμούνται κατά κανόνα από τους εκάστοτε προπονητές των κιτρινοπρασίνων.

Εξ ου και μόλις πέντε συμπατριώτες μας πήραν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του τρέχοντος πρωταθλήματος, με την παρουσία των Ματίγια Σπόλιαριτς και Θωμά Ιωάννου να ξεχωρίζει. Αμφότεροι μετρούν από πέντε συμμετοχές, τέσσερις βασικοί και μία αλλαγή, έχοντας γράψει 395 και 381 λεπτά, αντιστοίχως, και σερβίρει μία και δύο ασίστ, επίσης αντιστοίχως.

Τρίτος Κύπριος σε χρόνο συμμετοχής είναι ο Ανδρέας Μακρής, ο οποίος αγωνίστηκε δύο φορές βασικός που αντιστοιχούν σε 122 λεπτά, ενώ συνέβαλε σκοράροντας μία φορά στη νίκη επί της ΑΕΛ (2-1). Από εκεί και πέρα, οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Αναστασίου αγωνίστηκαν 66 και 14 λεπτά αντιστοίχως.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ