aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ Vs ΑΠΟΕΛ: Οι «μονομάχοι» με την γλώσσα των αριθμών

ΑΕΚ Vs ΑΠΟΕΛ: Οι «μονομάχοι» με την γλώσσα των αριθμών

Σπουδαίο ντέρμπι σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ (17:00) κι η ιστοσελίδα μας καταγράφει τους μέχρι στιγμής αριθμών των δύο «μονομάχων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος, παρέα με τον Απόλλωνα. Έχει μαζέψει την μπάλα από πλεχτό της μόνο τέσσερις φορές. Κέρδισε τα δύο από τα τρία εντός έδρας ματς και τρία από τα τέσσερα μακριά από την Αρένα. Δέχθηκε ένα μόλις τέρμα στο «σπίτι» της και τρία μακριά από αυτό. Πέτυχε τέσσερα γκολ εντός έδρας και οκτώ εκτός. Μέσος όρος 1.71 τέρματα ανά ματς.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε 18 φορές και διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα. Κέρδισε τα δύο από τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στο ΓΣΠ και τέσσερα από τα πέντε μακριά από αυτό. Από μία ισοπαλία μετρά εντός και εκτός έδρας. Δέχθηκε μία ήττα στο στάδιο της πρωτεύουσας. Πέτυχε 18 γκολ, επτά στο ΓΣΠ και τα υπόλοιπα εκτός. Μέσος όρος 1,22 ανά ματς. Σε πέντε αναμετρήσεις διατήρησε ανέπαφη την εστία (τρεις εντός, δύο εκτός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ