aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Βουνό» τα προβλήματα, οι απουσίες και τα ερωτηματικά

ΑΕΚ: «Βουνό» τα προβλήματα, οι απουσίες και τα ερωτηματικά

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή της ΑΕΚ Νταβίδ Καταλά ενόψει του αυριανού (20/8, 19:00) αγώνα με τη Δόξα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι «βουνό». Το τελευταίο αφορά στον Μικέλ Γκονθάλεθ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και δεν έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση.

Η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα θα κριθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Ερωτηματικό που θα απαντηθεί σήμερα συνοδεύει επίσης την παρουσία των Τρουγιόλς και Άμπραχαμ Γκονσάλες, ενώ ελάχιστες πιθανότητες διατηρεί ο Τιάγκο. Ο Βραζιλιάνος έμπειρος εξτρέμ πιθανολογείται πως υπέστη θλάση και θα είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μέσα Σεπτεμβρίου.

Στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας είναι οι τραυματίες Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Θεοδόσης Σιαθάς. Οι Χοσέ Ρόμο και Ανδρέας Μακρής είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού και να πλαισιώσουν τους Ιβάν Τρισκόφσκι και Ακοράν Ρέγιες στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ