aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Βολική» απραξία 17 ημερών

ΑΕΚ: «Βολική» απραξία 17 ημερών

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα για την ΑΕΚ, η ομάδα της Λάρνακας θα μείνει μακριά από επίσημο παιχνίδι συνολικά 17 ημέρες. Το τελευταίο ματς που έδωσε ήταν στις 4 Οκτωβρίου με τον Εθνικό (5-1), που ήταν και το πρώτο χρονικά της 5ης αγωνιστικής, ενώ το επόμενο ματς θα είναι στις 21 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα με την ΑΕΛ, που θα είναι το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Σε αυτή την περίοδο θα μεσολαβήσουν 17 ολόκληρες ημέρες απραξίας για την ΑΕΚ. Από τη μία μπορεί να πει κανείς ότι είναι πρόβλημα για τον Ιδιάκεθ, όμως αν το δούμε σφαιρικά θα διαπιστώσουμε ότι η απραξία αυτών των ημερών βολεύει την ομάδα της Λάρνακας.

Όταν έχεις πολλούς τραυματίες και μάλιστα βασικούς, τότε η διακοπή και η μεγάλη απουσία από επίσημα παιχνίδια φέρνει χαμόγελα, αφού θα δοθεί η ευκαιρία σε αρκετούς να αποθεραπευτούν και να επιστρέψουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Θυμίζουμε ότι με τον Εθνικό Άχνας εκτός πλάνου ήταν οι Χέφελ, Ακοράν, Τολεμές, Μοϊσόφ, Τάντι και Κίβενι. Μέσα στη διακοπή κάποιοι εξ αυτών θα είναι σε θέση να επιστρέψουν Στη χθεσινή προπόνηση οι τραυματίες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτσάρουν αυτές τις ημέρες.

Πιθανόν προς το τέλος της εβδομάδας κάποιοι να ανεβάσουν ρυθμό και αναλόγως πώς θα νιώσουν θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις μετά τη νίκη επί του Εθνικού και πλέον η ομάδα έχει αρχίσει να σκέφτεται το δύσκολο και απαιτητικό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ