aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: «Βλέπει» καρέ νικών στο Αρένα

AEK: «Βλέπει» καρέ νικών στο Αρένα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πορεία της ΑΕΚ στις πρώτες δέκα αγωνιστικές (σ.σ. έδωσε εννιά αγώνες) θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, με μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, εάν στα εκτός έδρας παιχνίδια είχε καλύτερα αποτελέσματα. Πληρώνει, δηλαδή, την αστάθειά της μακριά από την έδρα της αφού και οι ένδεκα βαθμοί που απώλεσε (διεκδίκησε 27 και μετρά 16) ήταν εκτός έδρας.

Στο Αρένα, οι Λαρνακείς μετρούν το απόλυτο των βαθμών σε τρεις αγώνες. Πέτυχε επτά γκολ και δέχθηκε ένα. Ένα ματς, αυτό με την Πάφος FC για την 9η αγωνιστική, αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου. Τα δύο από τα τρία νικηφόρα αποτελέσματα στο Αρένα, ήταν σε ντέρμπι. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ επικράτησε κατά σειρά των ΑΠΟΕΛ (3-0), ΑΕΛ (2-1) και Δόξας (2-0).

Με τη δύναμη της έδρας, λοιπόν, η ομάδα του Ζοάν Καρίγιο θα επιδιώξει να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Απόλλωνα την προσεχή Κυριακή, να φθάσει σε άλλη μια επιτυχία την τέταρτη σερί στην έδρα της. Παρόλο που οι αγώνες διεξάγονται χωρίς την παρουσία κόσμου, οι Λαρνακείς αξιοποίησαν πλήρως την έδρα τους και το ίδιο θέλουν να κάνουν και στη συνέχεια.

Προέρχονται από την ήττα με αντίπαλο την Ανόρθωση και η επάνοδος στις επιτυχίες θα τους διατηρήσει σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων τους. Να μην επιτρέψουν στον αντίπαλό τους να ξεφύγει περισσότερο.

Ο Ισπανός τεχνικός, που από αύριο θα είναι σε θέση να δουλέψει στον απόλυτο βαθμό το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του, με την επάνοδο των διεθνών, δεν υπολογίζει για το ντέρμπι της Κυριακής, τους Θωμά Ιωάννου (τιμωρημένος) και Άμπραχαμ Γκονζάλες (τραυματίας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ