aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Βγάζει αποστολή με «κομμένους» ο Ρόκα!

ΑΕΚ: Βγάζει αποστολή με «κομμένους» ο Ρόκα!

Λέμε πολλές φορές για «επιχείρηση-σκούπα», αλλά αυτό που επιχειρεί ο Τσάβι Ρόκα στο ρόστερ της ΑΕΚ είναι μαζί σκούπα, χούβερ, σφουγγάρισμα και απολύμανση με αντισηπτικό! Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής πήρε σκληρές αποφάσεις για το έμψυχο δυναμικό και δεν λογαριάζει τίποτα, παρά μόνο πώς θα καταστήσει ξανά ανταγωνιστική την ομάδα της Λάρνακας.

Είναι πρωτοφανής μάλιστα ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που μπήκαν στην κατηγορία «σπάσιμο συμβολαίου». Από καιρό εντάχθηκαν σε αυτήν οι Τομ Χέιτλι, Νάντο Γκαρθία, Φρέντρικ Χάουγεκν, Νιλς Σούτερντεν, Έκτορ Τόρες Μαρτίνεθ , Ματίγια Σπόλιαριτς και Γιανς Τέουνκενς. Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για «κόψιμο» των Στεφάν Σπιρόφσκι, Τζοάν Τρουγιόλς και Μανουέλ Φερνάντεθ, φτάνουμε τις δέκα διακοπές συμβολαίων!

Προσθέτοντας και τους κομμένους της περασμένης σεζόν, οι οποίοι δεν είχαν συμβόλαιο, βγάζουμε 18άδα: Τζόελ Μολ, Κέβιν Λαφράνς, Ντανιέλ Μοϊσόφ, Φλοριάν Τολεμές, Χοσέ Ναράνχο, Τόνιο Ραμίρεθ, Κάρλες Πλάνας, Θωμάς Ιωάννου και Μάριος Αντωνιάδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ