aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Βάζει τα καλά της

ΑΕΚ: Βάζει τα καλά της

Στην τελική ευθεία μπήκε η ΑΕΚ ενόψει της αυριανής ιστορικής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, την οποία υποδέχεται στην «Αρένα» για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Οι κιτρινοπράσινοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους, ετοιμάζονται να… βάλουν τα καλά τους και κάνουν όνειρα για μια νέα χρυσή ευρωπαϊκή σελίδα στην ιστορία τους.

Το εμπόδιο της αγλλικής ομάδας είναι πανύψηλο, ωστόσο οι Λαρνακείς εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους. Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα και οι παίκτες του θα έχουν δυναμική υποστήριξη από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται πως θα κατακλύσουν τις κερκίδες της «Αρένας». Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων μόνο για την ανατολική εξέδρα, τα οποία αναμένεται πως θα εξαντληθούν εντός της ημέρας.

Από εκεί και πέρα, ενόψει της αναμέτρησης δεν υπολογίζονται οι Γκρόμοφ και Γκόρντιτς, που είναι εκτός ευρωπαϊκού καταλόγου, αλλά και οι τιμωρημένοι Γκαρσία, Πονς. Δεν υπολογίζεται επίσης ο τραυματίας Γκιούρτσο, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε χθες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ