aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Βατήρας για την εκτόξευση

ΑΕΚ: Βατήρας για την εκτόξευση

Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, η ΑΕΚ δοκιμάστηκε τρεις φορές μακριά από το γήπεδό της απέναντι σε ΑΕΛ (2-0), Δόξα (4-1) και Ομόνοια (1-1). Όχι μόνο είχε καλή παρουσία καταγράφοντας συγκομιδή επτά βαθμών, αλλά εκμεταλλεύτηκε παραλλήλως τα στραβοπατήματα των υπολοίπων, οδηγώντας εκ νέου την κούρσα του μαραθωνίου.

Εν ολίγοις, η ομάδα του Νταβίδ Καταλά, δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο και πρωτίστως την ποιότητα ώστε να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν κερδίζει μόνο στο «ΑΕΚ Αρένα», στο οποίο έτσι κι αλλιώς παρουσιάζεται από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά… συμπεριφέρεται σχεδόν άριστα και μακριά από αυτό. Κάτι που δεικνύει αρκετά.

Μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, η ΑΕΚ θα δώσει πέντε αγώνες «σπίτι» της και τέσσερις φορές θα βγει από αυτό. Εντός έδρας θα τα πει με τις Πάφος FC, Απόλλων, Ανόρθωση, Άρη και ΑΕΛ, ομάδες που θα συνιστούν ασφαλώς υψηλά εμπόδια. Εκτός έδρας, τώρα, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ακολούθως την ΠΑΕΕΚ και τον Εθνικό, έχοντας ως τελευταίο σταθμό το ΓΣΠ, εκεί όπου θα την περιμένει το Φεβρουάριο ο ΑΠΟΕΛ.

Επομένως, εάν η ομάδα του Καταλά εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και παραλλήλως, δεν «τσαλακώσει» την εικόνα της εκτός «Αρένα», επιβεβαιώνοντας το χαρακτήρα τού φαβορί στα τρία από τα τέσσερα ματς, τότε θα τεθεί στην αφετηρία των πλέι οφ από θέση ισχύος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ