aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Βασικός υποψήφιος ο Τάντι

ΑΕΚ: Βασικός υποψήφιος ο Τάντι

Το ντέρμπι με την Ομόνοια πλησιάζει και ο Καταλά καλείται μέσα από τις επόμενες μια – δυο προπονήσεις να καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Μια θέση που τον πονοκεφαλιάζει είναι αυτή του αριστερού μπακ, από τη στιγμή που οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί είναι παροπλισμένοι. Ο Γκαρσία υπέστη κάταγμα κρανίου στο τελευταίο ματς με τη Δόξα και ο Εγγλέζου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς – προσαγωγούς.

Βασικός υποψήφιος να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Τάντι, αν και δεξιός οπισθοφύλακας. Είναι και η επιλογή του Ροσάλες, που επίσης αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο αναμένεται να διατηρηθεί εκεί απέναντι στην Ομόνοια, έχοντας την επιτήρηση του Λέγσιακς.

Την ίδια ώρα, οι Τόμοβιτς και Μάμας θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα. Ποδοσφαιριστές ικανοί να κάνουν τη διαφορά, σε άμυνα και μεσαία γραμμή αντίστοιχα. Ο Ντάρμπισαϊρ μετά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε επί της Δόξας δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα, όμως αυτό θα το κρίνει ο Καταλά αναλόγως του «διαβάσματος» που θα κάνει για τον αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ