Σε μια έδρα με χορηγό μάρκα αλλαντικών («Ζ’ ντεζέλε»), η ΑΕΚ θέλει να μαγειρέψει απόψε το πρώτο «πιάτο» πρόκρισης απέναντι στην Τσέλιε (21:00, Cytavision 4).
Η αντίπαλος των Κυπελλούχων Κύπρου στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέδειξε ότι χρήζει προσοχής με τη συνολική πορεία της στο τελευταίο Κόνφερενς Λιγκ. Άλλωστε, μόνο άγνωστη δεν είναι από τις μάχες της με δύο κυπριακές ομάδες κατά την περασμένη σεζόν. Πρώτα δυσκόλεψε την Πάφος FC στο Στάδιο «Αλφαμέγα», παρά την ήττα της με 0-2, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ για τους «16» (2-2, 2-0).
Γι’ αυτό και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ περιμένει ότι οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι, μετά την πρόκριση επί της Παρτίζαν (1-0, 1-2 / 5-4 πεν.). Ελπίζοντας ότι θα αποδειχθούν πιο συγκεντρωμένοι τόσο στα μετόπισθεν όσο και – πολύ περισσότερο – στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.
Αναφορικά με τις σκέψεις του Βάσκου προπονητή, δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί στο σλοβενικό γήπεδο. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, δύσκολα δεν θα περιλαμβάνεται στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κάποιος από τους Αλομέροβιτς, Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέντες, Πονς, Ροντέν, Ρούμπιο, Τσακόν, Ανγκιέλσκι.
Με τον αστερίσκο ότι οι Εκπολό και Ροντέν ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο δεν εκφράστηκαν ανησυχίες από τους Λαρνακείς για πιθανή απουσία τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιραμόν. Άλλωστε, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ταξίδεψε στη Σλοβενία. Κάτι που δεν ισχύει για τους τιμωρημένους Ναλί και Ιβάνοβιτς, τον αδήλωτο Σάποριτ και τους τραυματίες Ναούμ και Καμπέρα.
Διαγωνισμός: Είσαι αληθινός οπαδός; Το Goal.com.cy σε στέλνει στην εξέδρα με εισιτήριο διαρκείας!














