aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τρομερός ο Ιβάν και στα «γεράματα»

ΑΕΚ: Τρομερός ο Ιβάν και στα «γεράματα»

Τι και αν πριν από ένα μήνα έσβησε 37 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων; Τι και αν ξοδεύτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να αποκτηθούν οι Ράφαελ Λόπες, Αρτέμ Γκρόμοφ και Μαρίν Γιάκολιτς; Τι και αν δεν έχει την ίδια ενέργεια σε σχέση με προηγούμενα χρόνια; Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ήταν και εξακολουθεί να αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ.

Ο γερόλυκος Σκοπιανός επιθετικός που έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην προχθεσινή σπουδαία ισοπαλία απέναντι στην Πάφος FC με γκολ στο φινάλε, έφτασε τα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα, απέχοντας άλλη μία αγωνιστική περίοδο μακράν από τον αμέσως επόμενο σκόρερ των Λαρνακέων. Με εξαίρεση το παρθενικό τέρμα που πέτυχε στη φετινή σεζόν στη νίκη με 4-0 επί της Ανόρθωσης τον περασμένο Οκτώβριο, όλα τα υπόλοιπα αποδείχθηκαν ιδιαιτέρως σημαντικά και βοήθησαν τους κιτρινοπράσινους ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο, με βάση την εξέλιξη των 90λεπτων. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το ματς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ που είχε διεξαχθεί στην «Αρένα» πριν από 1,5 μήνα. Ο «Τρίσκο» είχε… χτυπήσει στο 88ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

«Με το γκολ που πέτυχε στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού ο Τρισκόφσκι απέναντι στην Πάφο, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας όσον αφορά στην εξασφάλιση της προνομιούχας 3ης θέσης. Πάμε τώρα να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια για να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο», ήταν το σχόλιο του Κυριάκου Δημητρίου.

Και συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ: «Πρέπει να πάμε έτοιμοι στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσουμε την Ομόνοα. Να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Να μην λάβουμε υπόψη τα δεδομένα που έχει η επικείμενη αντίπαλος. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορεί αν κάνει τη ζημιά, ανεξάρτητα αν έχει κίνητρο ή όχι. Πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι με διάρκεια και ένταση για να πάρουμε τη νίκη. Θα κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ