aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Τρίσκο», το μεγαλύτερο δίλημμα

ΑΕΚ: «Τρίσκο», το μεγαλύτερο δίλημμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στη διάθεση του Χουάν Καρίγιο θα τεθούν σήμερα οι τρεις τελευταίοι διεθνείς της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική τους το τελευταίο δεκαήμερο. Πρόκειται για τον Βέλγο Γιενς Τέουνκενς και τους Σκοπιανούς Ιβάν Τρισκόφσκι και Στεφάν Σπιρόφσκι, οι οποίοι θα λάβουν μέρος μόνο στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό ματς με τη Δόξα στο ΑΕΚ Αρένα.

Ο Σπιρόφσκι μάλιστα τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε προψές απέναντι στη Γεωργία. Όπως μας ελέχθη από το στρατόπεδο των κιτρινοπρασίνων, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Ωστόσο, με τραυματισμό και με μόλις μία προπόνηση δεν έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί αύριο.

Όσο για τον Τρισκόφσκι, επέστρεψε με συνολικά 154 λεπτά συμμετοχής στα «πόδια» του από τα τρία ματς κόντρα σε Κόσοβο (10’), Εσθονία (64’) και Γεωργία (80’). Αποτελεί λοιπόν δίλημμα για την τεχνική ηγεσία αν προέχει η αποφόρτιση του πιο αξιόπιστου σκόρερ της ΑΕΚ ή αν θα τον επιβαρύνει με τέταρτο ματς σε διάστημα εννιά ημερών (8/10 με το Κόσοβο, 17/10 με τη Δόξα). Όσο για τον Τέουνκενς, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει στον πάγκο, αφού έτσι κι αλλιώς για τη θέση κάτω από τα δοκάρια υπάρχει ο Τόνιο.

Από εκεί και πέρα, οι Κύπριοι διεθνείς Θωμάς Ιωάννου, Ματίγια Σπόλιαριτς (Εθνική Ανδρών), Κωνσταντίνος Αναστασίου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Εθνική Ελπίδων) ενσωματώθηκαν χθες στην προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι. Ο Σπόλιαριτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα ματς με το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν (έπαιξε 26′ στο φιλικό με την Τσεχία, την Τετάρτη 7/10). Τέλος, αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, δύσκολα θα είναι έτοιμοι οι Ντανιέλ Μοϊσόφ και Κάρλες Πλάνες, ενώ μεγαλύτερη αισιοδοξία εκφράζεται από τους Λαρνακείς για τους Μικέλ Γκονθάλεθ και Φερνάντο Γκαρσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ