aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τρίποντο στην Περιστερώνα για το βαθμολογικό άλμα

ΑΕΚ: Τρίποντο στην Περιστερώνα για το βαθμολογικό άλμα

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα δεν πρέπει να έχει πολλές οδηγίες προς τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Δόξα στην Περιστερώνα. Ένα απλό «συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό!», αντικατοπτρίζει πλήρως τον στόχο των Λαρνακέων.

Ο ρυθμός είναι νικηφόρος, μετράνε μόνο νίκες στο τελευταίο διάστημα (πέντε στη σειρά), ανέβηκαν σκαλοπάτια στη βαθμολογία κι είναι στον -3 από την κορυφή. Βέβαια, όποιος υποτιμά τον αντίπαλο του, ιδιαίτερα στην τρέχουσα περίοδο, το πληρώνει διπλά και τριπλά, γι’ αυτό και η αποστολή στην έδρα της προσφυγικής ομάδας πρέπει να ‘χει τα μάτια της 14.

Μια νίκη στην Περιστερώνα θα ισούται με άλμα στη βαθμολογία, αφού την ίδια ώρα θα έχουμε και το ντέρμπι των πρωτοπόρων. Την περασμένη βδομάδα, μετά τη νίκη στο Παραλίμνι ο Όλτρα δήλωνε ότι «οι από πάνω δεν χάνουν εύκολα», αλλά ιδιαίτερα σ’ αυτή την αγωνιστική δεν μπορεί να ισχύσει. Οι 28 βαθμοί στον α’ γύρο είναι ένα εξαιρετικό κομπόδεμα και με βάση τη δυναμική και τη σταθερότητά τους οι κιτρινοπράσινοι μπορούν να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά.

Στις χθεσινές του δηλώσεις ο Ισπανός τεχνικός χτύπησε καμπανάκι, υπενθυμίζοντας ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την ίδια αντίπαλο, είχε απώλειες και μπορούσε να χάσει το ματς: «Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα. Ένα ματς με μια αντίπαλο που έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς στον πρώτο γύρο. Πήρε την ισοπαλία στην «Αρένα» και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Να έχουμε σωστή νοοτροπία και να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι γιατί η Δόξα είναι καλή ομάδα. Όλα τα ματς είναι σημαντικά, πόσο μάλλον τώρα που τελείωσε ο πρώτος γύρος. Εμείς πρέπει να νικήσουμε και να αναμένουμε».

Εξέφρασε, μάλιστα, τη βεβαιότητα ότι η ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο. «Ο Μιλίτσεβιτς είναι εκτός λόγω καρτών και ο Ναούμ με τον Γκουστάβο Λέντες είναι τραυματίες. Οι άλλοι 22 είναι στην αποστολή και είναι έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όλτρα, κι ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του στους τελευταίους αγώνες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ