aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Τρεις θέσεις αναζητούν κάτοχο

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, είχε αρχίσει από νωρίς και κύλησε ομαλότατα. Ωστόσο, το ρόστερ με το οποίο θα παρουσιαστούν οι πρασινοκίτρινοι στη νέα σεζόν δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αφού και έχουν απομείνει τρεις ακόμη θέσεις, που αναζητούν τον κάτοχο τους.

Πρόκειται για θέσεις ξένων παικτών και αυτός είναι ο λόγος, που ο Λίνος Γαβριήλ βρίσκεται στις ΗΠΑ, για να δει από κοντά κάποιες περιπτώσεις παικτών. Είναι βέβαια κάτι το αυτονόητο, το ότι ο Κύπριος τεχνικός έχει συλλέξει αρκετές πληροφορίες, τις οποίες θα… φέρει μαζί του, όταν θα επιστρέψει.

Από εκεί και πέρα, θα αρχίσουν οι απαραίτητες διεργασίες από πλευράς διοίκησης, ούτως ώστε να αποκτηθούν οι παίκτες εκείνοι που ταιριάζουν στα πλάνα που έχει κατά νου ο προπονητής της ΑΕΚ. Φυσικά, πρόκειται για περιπτώσεις παικτών που θα είναι και εντός του οικονομικού πλαισίου.

Στόχος είναι όπως οι περιπτώσεις παικτών που θα ταιριάξουν, να αποκτηθούν, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ούτως ώστε η προετοιμασία να τελεσθεί απρόσκοπτα.  Όπως αναφέρει η πληροφόρηση μας, ο Λίνος Γαβριήλ είδε περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στην περιφέρεια, αλλά και μέσα στη ρακέτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ