aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τρέχουν να κλείσουν «τρύπες»

ΑΕΚ: Τρέχουν να κλείσουν «τρύπες»

Δεν έχουν καιρό για χάσιμο στην ΑΕΚ. Εντατικοποιούν τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Τσάβι Ρόκα, προσδοκώντας ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα κλείσουν οι τελευταίες σημαντικές εκκρεμότητες και ο Νταβίντ Καταλά θα εργαστεί υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων, είχε ξεκαθαρίσει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου πως αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, έναν στα άκρα επίθεσης και άλλον έναν στην κορυφή. Για την τελευταία θέση, εννοείται πως ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ, αφού βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πρόκειται για σημαντική μετεγγραφή, πάντως, καθώς οι ικανότητες του Άγγλου επιθετικού δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Στόχος του Ρόκα είναι να συμπληρωθούν οι άλλες δύο βασικές μετεγγραφικές εκκρεμότητες πριν από τις 20 Ιουλίου, όταν η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία, διανύοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο νέος προπονητής της ομάδας, εξάλλου, έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του αφού προέκυψαν αρκετές προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών και θα κληθεί να δώσει στο ανανεωμένο σύνολο μία ισχυρή ποδοσφαιρική ταυτότητα, ικανή να σπρώξει την ΑΕΚ προς την ευόδωση των στόχων της.

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση για τις φονικές πυρκαγιές στην Κύπρο εξέδωσε η ΑΕΚ, οι διοικούντες της οποίας εκφράζουν τη στήριξή της στους πληγέντες. Εκφράζουν επίσης τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχονται δύναμη και κουράγιο σ’ αυτούς που εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τις φλόγες. «Είμαστε δίπλα τους με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί και τα επόμενα 24ωρα θα προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες έμπρακτης στήριξης των πληγέντων», σημειώνουν οι Λαρνακείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ