aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Τρέχει» για κεντρικό αμυντικό

ΑΕΚ: «Τρέχει» για κεντρικό αμυντικό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, ενέτεινε τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού σε πρώτη φάση και, ακολούθως, θα αναζητήσει δεύτερη, εξίσου ποιοτική επιλογή για το κέντρο της οπισθοφυλακής.

Μετά τις αποχωρήσεις των Ντάνιελ Μοϊσόφ, Μάριου Αντωνιάδη, Έκτορ Τόρες και Κέβιν Λαφράνς προκύπτει μεγάλο κενό, σε μία θέση που έτσι κι αλλιώς επιβαλλόταν φρεσκάρισμα από τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή, με βάση τις περσινές κακές επιδόσεις. Τα 40 γκολ που δέχθηκαν οι Λαρνακείς στο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολλά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο οι Μικέλ Γκονζάλεθ και Χουάν Τρουγιόλς. Ωστόσο ο μεν Γκονζάλεθ κλείνει τον Σεπτέμβριο 36 ετών και ο δε Τρουγιόλς μπορεί να δώσει λύσεις σε άλλες θέσεις (άκρα και κέντρο). Ο Ρόκα, βλέποντας τις επιλογές να είναι περιορισμένες, δεν θέλει να χάσει και άλλο χρόνο, χωρίς  αυτό να σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε βεβιασμένη κίνηση.

Στα υπόψη του Καταλανού βρίσκονται ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι και έχουν την εμπειρία για να δώσουν τις προσδοκώμενες λύσεις. Απέδειξε πλειστάκις ότι η ηλικία δεν αποτελεί πρωτεύοντα παράγοντα για τον Ρόκα όσον αφορά στις επιλογές. Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι οι παραστάσεις που κουβαλά ο παίκτης και ασφαλώς το κασέ του.

Στην αμυντική γραμμή των Λαρνακέων, γενικώς, θα καταγραφούν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Ξέχωρα από τους στόπερ,  ήδη για το αριστερό άκρο έγιναν οι προσθήκες των Άνχελ Γκαρσία και Νικόλα Εγγλέζου. Δεξιά θα διατηρηθούν οι Φερνάντες και Τάντι, χωρίς να αποκλείεται στην πορεία να προκύψουν διαφοροποιήσεις. Εξάλλου, μέχρι το τέλος Αυγούστου πολλά μπορεί να ανατραπούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ