aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Το… θέμα με τους Τρισκόφσκι και Άμπραχαμ

ΑΕΚ: Το… θέμα με τους Τρισκόφσκι και Άμπραχαμ

Αρκετή συζήτηση έγινε στην ΑΕΚ για το γεγονός πως οι Ιβάν Τρισκόφσκι και Άμπραχαμ δεν αγωνίστηκαν ούτε στο φιλικό παιχνίδι με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο αρχηγός των κιτρινοπράσινων εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και γι’ αυτό ακόμη δεν μπήκε σε φουλ ρυθμό. Όπως λέγεται, ο Σκοπιανός δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ούτε στο σημερινό φιλικό με την ουγγρική Ζαλαεγκέρσεγκι για να μην ρισκάρει τυχόν επιβάρυνση του προβλήματος. Όταν είναι πανέτοιμος θα ριχθεί στη μάχη.

Όσον αφορά στον Αμπραχαμ, λόγω της πολύμηνης αποχής του ένεκα σοβαρού τραυματισμού, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σταδιακά ο Ισπανός μέσος θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Επί της παρούσης, ακολουθεί κομμάτια του κανονικού προγράμματος προπόνησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουάν Τρουγιόλς αποχώρησε τραυματίας από το προχθεσινό φιλικό ματς με την Μπεϊτάρ μετά από σύγκρουση με αντίπαλο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι μυικό και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ