aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Το «τέλειο όπλο», η «μηχανή» του Καταλά και ο Τούμπας

ΑΕΚ: Το «τέλειο όπλο», η «μηχανή» του Καταλά και ο Τούμπας

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι δεν κουράζεται να σκοράρει και να σπάει ρεκόρ έτσι, εμείς δεν κουραζόμαστε να τα καταγράφουμε. Ο Σκοπιανός ισοφάρισε την ατομική επίδοσή του αναφορικά με το συνεχόμενο σκοράρισμα, αφού πέτυχε δύο τέρματα στην αποψινή μεγάλη νίκη της ΑΕΚ εις βάρος του Απόλλωνα με 4-1 στο Τσίρειο.

Έτσι, με το πέντε στα πέντε ματς της τρέχουσας σεζόν και αυτό της τελευταίας αγωνιστικής στο προηγούμενο πρωτάθλημα, μετρά έξι συνεχόμενα ματς με τουλάχιστον ένα γκολ.

Την προηγούμενη φορά που το έπραξε ήταν τη σεζόν 2016-17, πάλι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, είδε δίχτυα απέναντι σε Εθνικό (17/12/16), Καρμιώτισσα (21/12/16), Απόλλων (3/1/17), Ανόρθωση (7/1/17), Νέα Σαλαμίνα (14/1/17) και Άρη (21/1/19).

Επομένως, αν συνεχίσει το βιολί του κόντρα στην ΠΑΕΕΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί διακοπή λόγω προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα κάνει ατομικό ρεκόρ.

Ο Τρισκόφσκι αποδεικνύεται το «τέλειο όπλο» στην καλοκουρδισμένη «μηχανή» του Νταβίδ Καταλά. Η ΑΕΚ δείχνει τα δόντια τις με νίκες εις βάρος της πρωταθλήτριας Ομόνοιας και του πρωτοπόρου Απόλλωνα. Έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης και ακόμη, κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν και άλλα να δώσουν καθώς δεν έχει πολύ καιρό που μπήκαν στην ομάδα.

Έξτρα όφελος ο Τούμπας. Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν πολύ καλός στο Τσίρειο, όντας σταθερός και έχοντας στο ενεργητικό του ορισμένες καλές επεμβάσεις (με κορυφαία το στοπ στον Πίττα). Επίσης, ο Εσπινόσα άνοιξε λογαριασμό με ενέργεια που δείχνει κλάση στο τέταρτο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ