aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Το σημαντικό κεφάλαιο «Ιβάν Τρισκόφσκι»

ΑΕΚ: Το σημαντικό κεφάλαιο «Ιβάν Τρισκόφσκι»

Σταθερή αξία ο Ιβάν Τρισκόφσκι με καλές εμφανίσεις και κυρίως στο σκοράρισμα. Ο Σκοπιανός επιθετικός, που από τον περασμένο Απρίλιο συμπλήρωσε τα 34 του χρόνια και βαδίζει για τα 35, κάνει και πάλι τη διαφορά στο σκοράρισμα σ’ αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ πέτυχε ήδη τα έξι από τα εννιά γκολ της ομάδας του (66,6%) και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Εξαιρετική επίδοση για τον «Τρίσκο», που αγωνίστηκε και στα πέντε ματς πρωταθλήματος, έχοντας συνολικό χρόνο 448 λεπτά. Δηλαδή σκοράρει ένα γκολ κάθε 74,6 λεπτά. Είναι ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Στην ΑΕK ο Τρισκόφσκι διανύει την έβδομη σεζόν του. Εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας της Λάρνακας στα μέσα της σεζόν 2015-16. Οι επιδόσεις του Σκοπιανού είναι τέτοιες που δεν αφήνουν περιθώρια στον σύλλογο παρά να κινηθεί άμεσα και έγκαιρα για να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή για επέκταση του συμβολαίου του. Η πρόθεση της ΑΕΚ είναι όπως «κλειδώσει» τον έμπειρο επιθετικό στην «Αρένα» για ακόμη δύο σεζόν, δηλαδή μέχρι τον Μάιο του 2024.

Οι σχέσεις των διοικούντων την ΑΕΚ με τον Ιβάν Τρισκόσφκι είναι εξαιρετικές και θεωρείται βέβαιο πως οι δύο πλευρές στην παρουσία του Ρόκα, όταν καθήσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν επέκταση της συνεργασίας τους, θα δώσουν με την πρώτη τα χέρια. Ο «Τρίσκο» αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τους κιτρινοπράσινους, στην προσπάθειά τους να διακριθούν και να διεκδικήσουν έναν τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ