aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Το πρώτο σερί και τα ερωτηματικά

ΑΕΚ: Το πρώτο σερί και τα ερωτηματικά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η μέχρι στιγμής συγκομιδή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, με εννέα βαθμούς σε πέντε ματς δεν είναι τόσο άσχημη, όμως θα μπορούσε και πολύ καλύτερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη ψάχνει το πρώτο σερί νικηφόρων παιχνιδιών!

Κέρδισε την Πάφος FC εκτός έδρας, ακολούθησαν τρεις σερί ισοπαλίες και την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τον Εθνικό Άχνας. Στόχος φυσικά στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο είναι οι τρεις βαθμοί. Κάτι που αν πετύχει θα φέρει και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και συνάμα θα μπορέσει να αξιοποιήσει τις απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια.

Το κλίμα πάντως είναι κάπως… περίεργο. Και αυτό οφείλεται στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα της Λάρνακας, που δεν την αφήνουν να ηρεμήσει και να ανασάνει. Η συμμετοχή των Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς είναι εξαιρετικά αμφίβολη και αν ώς μεθαύριο δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν θα μπει στη διαδικασία να ρισκάρει τη συμμετοχή τους.

Από εκεί και πέρα, αρκετοί ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν σήμερα να ανεβάσουν ρυθμό ώστε να φανεί ποιοι θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Οι Τάντι, Χέφελ, Μοϊσόφ, Ακοράν και Τολεμές έχουν ενοχλήσεις, όμως εκτιμάται ότι κάποιοι από αυτούς θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν δεν αποκλείεται ο Βάσκος τεχνικός να προτιμήσει τετράδα στην άμυνα και όχι τριάδα. Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν μέσα από το απουσιολόγιο που θα έχει η ομάδα.

Και απέναντι στον Εθνικό Άχνας η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα, αλλά κατάφερε να ανταποκριθεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Τώρα ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος και εδώ είναι που καλείται και η ομάδα της Λάρνακας να δείξει αρετές, βάθος και αποφασιστικότητα, ώστε να φύγει με το ζητούμενο από το Τσίρειο, που είναι οι τρεις βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ