Η πρώτη ήττα της σεζόν ήρθε για την ΑΕΚ απέναντι στην περσινή κυπελλούχο Πάφος FC, με τους κιτρινοπράσινους να καλούνται πλέον να αφήσουν πίσω τους το αποτέλεσμα και να βγάλουν άμεσα αντίδραση. Ήταν ένα μάθημα που ήρθε νωρίς στη σεζόν, χωρίς να υπάρχει λόγος για πανικό, αλλά με την ανάγκη για βελτίωση να είναι δεδομένη.
Η ΑΕΚ πέρασε δύσκολες στιγμές απέναντι στην πίεση της Πάφου και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Παλεάρι, ενώ από την άλλη δεν αξιοποίησε τις δικές της ευκαιρίες με Τρίκα, Αντερέγκεν και Λαγιούνι. Αισθητό ήταν και το κενό του Μπάγιτς, λόγω τραυματισμού.
Ο Σεγιές μάλιστα στάθηκε στην ανάγκη της ομάδας του για μεγαλύτερη διάρκεια: «Θέλω να δω καλή εικόνα σε όλο το 90λεπτο. Και στα τρία παιχνίδια, κάποιες στιγμές έχουμε βγάλει την ποιότητά μας αλλά όχι σε όλο το παιχνίδι».
Την ίδια ώρα, υπάρχει ενόχληση στην ΑΕΚ για τη φάση του 90’+2 με πρωταγωνιστές τους Γκούγκα και Μιραμόν, θεωρώντας ότι έπρεπε να παρέμβει το VAR. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην Παρασκευή και στην Περιστερώνα, απέναντι στην Ομόνοια 29Μ.














