aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Το μη χείρον βέλτιστον...

ΑΕΚ: Το μη χείρον βέλτιστον…

Θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι πολύ παραπάνω από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο; Ασφαλώς. Ωστόσο, βάζοντας στη ζυγαριά αρκετά στοιχεία, η επιστροφή της ΑΕΚ στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ αποτελεί επιτυχία. Ήταν, εξάλλου, ο βασικός στόχος που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Λαρνακείς, προερχόμενοι από μία κακή σεζόν, προχώρησαν αναγκαστικά πριν από έναν περίπου χρόνο στις περισσότερες προσθαφαιρέσεις από κάθε άλλη ομάδα. Παρά το άκρως ελπιδοφόρο ξεκίνημα, τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση ή, αν το προτιμάτε, η εμφανής έλλειψη σταθερότητας δεν κόστισαν μόνο τη δυναμική κατάκτησης του τίτλου πρωταθλήματος, αλλά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

«Η έξοδος στην Ευρώπη μάς αφήνει ικανοποίηση. Γλυτώσαμε από πολλά σενάρια, πλέον απέμεινε ένα και μένει να δούμε σε ποια διοργάνωση θα αγωνιστούμε. Από τη στιγμή που υπάρχουν ελπίδες για τη 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είμαστε υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουμε», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ.

Ο Κυριάκος Δημητρίου αφού ξεκαθάρισε πως καμία απόφαση δεν λήφθηκε όσον αφορά στον προγραμματισμό, ανέφερε ότι ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον πρωταθλητή, Απόλλωνα, επανέρχεται από τιμωρία ο Τάντι, ενώ ο Μάμας είναι τιμωρημένος. Πολύ περισσότερα θα μπορούν να γραφτούν στο συγκεκριμένο σκέλος από σήμερα, καθώς οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ