aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Το κάθε όπλο στη θέση του

ΑΕΚ: Το κάθε όπλο στη θέση του

Η μετεγγραφική περίοδος που ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη ήταν από τις πιο έντονες στην ιστορία της. Αποκτήθηκαν 18 ποδοσφαιριστές, αποχώρησαν 19! Ε, με τέτοιο «ράβε-ξήλωνε» είναι λογικό να χρειάζεται φρεσκάρισμα η μνήμη για το πού παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής που έμεινε στο υφιστάμενο ρόστερ.

Για τις θέσεις των τερματοφυλάκων προβάδισμα έχουν οι Ρουβέν Μαρτίνεθ και Κριστιάν Χοέλ, ενώ το παζλ συμπληρώνουν οι Ιωακείμ Τούμπας και Δημήτρης Στυλιανίδης.

Πάμε τώρα στους ακραίους μπακ. Από τη δεξιά πλευρά, ο Ρομπέρτο Ροσάλες θα καπαρώσει τη θέση και μπακ απ είναι ο Σιμπρανχίτ Θαντί (κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και ο Κύπρος Χριστοφόρου). Στην αριστερή μεριά βασικός θα είναι ο Άνχελ Γκαρσία, ενώ πίεση για τη θέση θα του βάζει ο Νικόλας Εγγλέζου.

Στο κέντρο της άμυνας, για βασικό δίδυμο, έχουν προβάδισμα οι Νέναντ Τόμοβιτς και Χρβόγε Μιλίτσεβιτς έναντι των Μικέλ Γκονθάλεθ και Κύπρου Χριστοφόρου.

Αναφορικά με τη μεσαία γραμμή, οι Ραφαήλ Μάμας, Γκουστάβο Λέντες και Χαβιέρ Εσιπινόσα φαντάζουν ως πιο πιθανή τριάδα και από εκεί και πέρα αναλόγως της κατάστασης του Άβρααμ Γκονσάλες θα εξαρτηθεί αν θα εκτοπίσει κάποιον. Στο ρόστερ βρίσκονται επίσης οι Γιώργος Ναούμ και Γιώργος Θωμά.

Πάμε τώρα στους εξτρέμ. Οι Άνταμ Γκιούρσκο, Τιάγκο Φερέιρα και Ακοράν Ρέγιες αναμένεται να δίνουν μάχη για τις δύο θέσεις, ο Ανδρέας Μακρής θα περιμένει τις ευκαιρίες του, ενώ ακραίοι επιθετικοί είναι επίσης οι Κωνσταντίνος Αναστασίου και Λεόντιος Καλαϊτζής.

Τέλος, οι σέντερ φορ. Με έναν στην κορυφή έχει προβάδισμα ο Ιβάν Τρισκόφσκι, με δύο ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα είναι ο πιθανότερος παρτενέρ του, ενώ δεν ξεχνά κανείς τους Χοσέ Ρόμο και Βίκτορ Ολατούντζι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ