aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Το ισχυρό όπλο της απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

ΑΕΚ: Το ισχυρό όπλο της απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, είναι ο απολογισμός της ΑΕΚ στην «Αρένα». Με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας με τη Δόξα, που έμεινε στην ισοπαλία, ακολούθως πέτυχε τέσσερις διαδοχικές νίκες στην έδρα της η ομάδα της Λάρνακας. Με τη δύναμη της έδρας λοιπόν, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την προσεχή Δευτέρα τον ΑΠΟΕΛ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στο αήττητο σερί στην «Αρένα». Συγκέντρωσε 13 βαθμούς στην έδρα της έναντι 7 μακριά από αυτήν.

Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, παρά τον βαθμό δυσκολίας, προσφέρεται για την ΑΕΚ να ξεχάσει την ήττα από τον Άρη και να επανέλθει στη λεωφόρο των επιτυχιών. Θα της δοθεί η δυνατότητα να ανακτήσει εκ νέου δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, έχοντας να δώσει τρία εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΛ, Δόξα και Ομόνοια.

Ο Καταλά προετοιμάζει την ομάδα του, στέλνοντας το μήνυμα στους παίκτες του ότι, με νίκη σ’ ένα ντέρμπι έχουν πολλά να κερδίσουν και θα απαντήσουν στους όποιους επικριτές τους για την ήττα από τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ