aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Το ίδιο σύμπτωμα για πέμπτο διαδοχικό ματς

ΑΕΚ: Το ίδιο σύμπτωμα για πέμπτο διαδοχικό ματς

Απέναντι στην Ανόρθωση δεν ισοφαρίστηκε άμεσα, ωστόσο μόλις για 18 λεπτά κράτησε το υπέρ της προβάδισμα, χάνοντας αυτομάτως πολύ μεγάλη ευκαιρία για να αναρριχηθεί στην κορυφή. Ξέχωρα από τα λάθη και τα κενά διαστήματα, αποτελεί τεράστιο πλέον βραχνά για την ΑΕΚ το γεγονός πως δέχεται γκολ… αμέσως μετά που αυτή σκοράρει. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος του προβλήματος, το προχθεσινό παιχνίδι, το πέμπτο συνεχόμενο, στο πρωτάθλημα που καταγράφεται το εν λόγω στοιχείο, κάτι που κρούει ακόμα πιο έντονα το καμπανάκι.

Η όλη «ιστορία» άρχισε από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί της Ομόνοιας με τον Μάμα (78΄) και στο επόμενο λεπτό δέχθηκε γκολ από τον Παπουλλή (79΄), διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στο επόμενο παιχνίδι, ο Τάντι άνοιξε το σκορ απέναντι στην Πάφος FC (11΄) και ο Αμπντουσαλάμοφ «απάντησε» άμεσα (16΄), με τους Λαρνακείς να καταρρέουν (1-3). Ακολούθως, ο Σπόλιαριτς είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα (51΄), δύο μόλις λεπτά μετά το γκολ του Ρόμο (49’).

Για να φύγει με τη νίκη η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα χρειάστηκε η ατυχία του Σπόλιαριτς στο διώξιμο της μπάλας. Πριν φτάσουμε στο προχθεσινό ντέρμπι, προηγήθηκε το ματς πρωταθλήματος με την ΠΑΕΕΚ, όπου το κακό παράγινε. Ο Ροσάλες έκανε το 1-0 (69΄), η αντίπαλος ισοφάρισε (81΄), οι Λαρνακείς πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Τρισκόφσκι (90’) και ο Καπαρτής «χτύπησε» αμέσως μετά για το τελικό 2-2 (90’+8).

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ κλότσησε και με την Ανόρθωση την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, έμεινε στην 3η θέση και στο -2 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Η προσοχή στράφηκε στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Εθνικό, στο οποίο ο «κιτρινισμένος» Μάμας θα είναι διαθέσιμος και θα απουσιάσει από το μεθεπόμενο με τον Άρη στην «Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ