aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Το έκανε και αυτό ο Λέντες

ΑΕΚ: Το έκανε και αυτό ο Λέντες

Τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει στην τελευταία φάση του ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα η ΑΕΚ, με το πολύ όμορφο γκολ του Γκουστάβο Λέντες να διαμορφώνει το τελικό 3-3 στο 90+5’.

Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Πορτογάλου με την κιτρινοπράσινη φανέλα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη μάχη που δίνει η ομάδα της Λάρνακας για βαθμολογική αναρρίχηση και όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, ενώ επίσης διατηρεί ζωντανές τις όποιες πιθανότητες της για διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Λέντες ήταν μια από τις πολλές μετεγγραφές του περασμένου καλοκαιριού για τους Λαρνακείς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του, βάζοντας τη σφραγίδα του στην ομάδα. Με 25 συμμετοχές και 2.171 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις αποτελεί την ίδια ώρα εκ των βασικότερων γραναζιών.

Πρόκειται για έναν ικανότατο σύγχρονο μέσο, «πολυεργαλείο», ο οποίος κάνει αρκετή «αθόρυβη» δουλειά εντός του αγωνιστικού χώρου, εκτός όμως από το να σκοράρει. Το βράδυ του Σαββάτου στην «Αρένα» το έκανε και αυτό, και μάλιστα με εντυπωσιακό εκτός περιοχής σουτ, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο όμορφα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και το οποίο μπορεί στο τέλος της σεζόν να αποδειχτεί «χρυσό» για την ΑΕΚ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ